نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی

سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 36 مقدمه : لیپوزوم ها یا وزیکول های لیپیدی، توده های تشکیل شده از دیسپرسیون های آبی، مولکول های آمفی فیل نظیر لیپیدهای قطبی هستند که تمایل به تشکیل ساختارهای دو لایه دارند. لیپوزوم ها شکلی کروی داشته و به همین دلیل به آن ها اسفرولیت گفته می شود.مکانیسم تشکیل لیپوزوم بدین صورت است که وقتی مولکول های آمفی فیل مثل فسفولیپیدها در محیط آبی قرار می گیرند، تشکیل کمپلکس های توده ای می دهند تا بخش های هیدروفوب خود را از مولکول های آب حفظ کنند در ح .

دریافت فایل


دانلودستان تشکیل ,مولکول ,لیپوزوم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

" WhiteLc "گروه دوبلاژ بهترین باربری مشهد با نیسان به تمام نقاط (گل نوروزی) Gulnowruzi اسکرابر تی وی دانلود آهنگ خارجی 24 اسکول